Shop New

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το skiathos-jewels.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας εντός 48 ωρών. Οι αποστολές γίνονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία ACS Courier, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα.

Το κόστος της αποστολής για την Ελλάδα είναι 3 ευρώ για αγορές μέχρι του ποσού των 30 ευρώ. Για παραγγελείες άνω των 30 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε με έξοδα 2 ευρώ.

Για το εξωτερικό οι αποστολές γίνονται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία, συστημένη αποστολή, με παράδοση σε 2-10 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ για αγορές μέχρι του ποσού των 60 ευρώ.

Για αγορές πάνω από τα προαναφερθέντα ποσά η αποστολή γίνεται εντελώς δωρεάν.

ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ

Ενδέχεται να χρεωθείτε με δασμούς και φόρους για κάτι που αγοράσατε. Επειδή τα προϊόντα που αγοράσατε δεν προέρχονται από την χώρα που βρίσκεστε, υπόκεινται σε τελωνειακό δασμό, ο οποίος είναι ένας δασμός ή φόρος που επιβάλεται σε αγαθά όταν μεταφέρονται μεταξυ διεθνών συνόρων.

Το Skiathos-jewels.gr δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν χρεώσεις δασμών και φόρων. Στην περίπτωση που τα αγαθά κρατηθούν στο τελωνείο, θα χρειαστεί πληρωμή των τελών αυτών για να απελευθερωθεί η παραγγελία σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

‘Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί και μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.